Acties / Tips

You are here:

 

Tips:

Cadeaupakketten

PureExpression kan voor jou of jouw bedrijf ook Cadeaupakketten verzorgen. Het kan variëren van een cadeaubon / productbon leuk verpakt, of een huidverzorgingspakket voor zowel de man als de vrouw. Hierbij zijn verschillende mogelijkheden. Ook is er een mogelijkheid om hierbij voor iedere persoon een ander pakket samen te stellen. Dit alles is al mogelijk vanaf 15 euro en dit is niet afhankelijk van aantallen.

Neem dus gerust contact op.

Cadeaubon

Leuk om te geven, leuk om te krijgen!
Een origineel cadeau voor de feestdagen, verjaardag, moederdag of gewoon zomaar? Gun jouw vrouw, moeder, zus, vriendin of collega ook eens het genot van een gezichtsbehandeling!
De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar voor elk gewenst bedrag en elke gewenste behandeling.
Natuurlijk wordt de cadeaubon leuk ingepakt.
De cadeaubon is 12 maanden geldig en is niet voor geld inwisselbaar.
De cadeaubon kan op afspraak overdag of ‘s avonds in de salon worden afgehaald.

 

 

 

Mooi van binnen is mooi van buiten!

Hier volgen een aantal tips voor een gezonde en mooie huid. Naast de reguliere reiniging en verzorging van de huid spelen nog meer zaken een grote rol voor een stralende huid. Ze zeggen immers niet voor niets: ‘schoonheid komt van binnenuit’.

Tip 1


Voldoende slaap is erg belangrijk voor het lichaam. Tijdens de slaap regenereert het lichaam zich, breekt het afvalstoffen af en vernieuwd de cellen. Daarom wordt het ook wel schoonheidsslaap genoemd.

Tip 2


Het lichaam moet van jongs af aan met essentiële voedingsstoffen verzorgd worden. Dit kan men het beste bereiken door zo vezelrijk en zo natuurlijk mogelijk te eten. De voorkeur gaat uit naar onbewerkte voedingsmiddelen. Je verzorgt de huid dan met essentiële vitaminen, mineralen, enzymen en aminozuren. Deze laatste worden ook wel de bouwstenen van het leven genoemd. Ze zijn van cruciaal belang voor o.a. de cel activiteiten, cel vernieuwing, de stevigheid en elasticiteit van de huid.

Tip 3

Drink twee tot drie liter water per dag, dit is erg goed voor de doorbloeding van de huid. Daarnaast zorgt het ook voor een gladde huid en fijne poriën, meer elasticiteit en een betere ontgifting.

Tip 4


Veel beweging in de buitenlucht. Sport/sportieve activiteiten of bijvoorbeeld wandelen zorgen ervoor dat de huid strak blijft en goed doorbloed wordt.

Tip 5

Probeer stress, ruzie of verdriet zoveel mogelijk te vermijden. Depressies, vertwijfeling, ontevredenheid en wezenloosheid laten sporen na op de huid.

Tip 6

Veel lachen en ontspanning is goed en het houdt jong. Of je op oudere leeftijd lach of zorgrimpels krijgt beslis je al vroeg zelf!

Tip 7

Niet roken! Niks laat de huid sneller verouderen en verslechterd de doorbloeding als nicotine. Een rokershuid ziet meestal rimpelig en grauw uit.

Tip 8


Drink alcohol en koffie met mate. Teveel wijn en koffie verwijdt de aderen en veroorzaakt grove poriën. Niemand wil alcoholacne of diepe rimpels hebben! Af en toe een drankje is natuurlijk geen probleem.

Tip 9

Gebruik zonnebrandcrème om zo de schadelijke werking van zonnestralen enigszins tegen te gaan. Intensiveer dit effect door natuurlijke antioxidanten uit de voeding. Vergeet niet dat de huid na het zonnen meer hydratatie nodig heeft.

Tip 10

Gebruik cosmetica afgestemd op je huid, en vooral parfumvrij. Geurstoffen maken de huid niet alleen gevoelig maar zorgt ook voor irritatie. Dit is vooral schadelijk voor mensen met een probleemhuid of een gevoelige huid.

Tip 11

Probeer gelukkig te zijn! Gelukkige mensen zijn van binnenuit mooi en stralen dit ook uit! Men zegt niet voor niets dat zwangere en verliefde vrouwen er geweldig en stralend uitzien. Waar goede hormonen de overhand hebben zijn rimpels automatisch een stuk minder belangrijk! Er bestaat geen beter anti-aging-product dan geluk.