Over PureExpression

Het is een combinatie van drie belangrijke factoren die PureExpression maken:

  • De schoonheidsspecialiste

Na een aantal jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, kwam ik erachter dat ik graag zelfstandig wilde werken, om mijn eigen ding te leggen in waar ik goed in ben: het werken met mensen. Wat ik belangrijk vind is kwaliteit en persoonlijke aandacht. Ook paste de dienstverlening veel beter bij me, omdat in mijn visie de mens centraal staat, zowel van binnen als van buiten.

Aangezien ik als kind al geïnteresseerd was in lichaam en gezondheid was de keus niet moeilijk en besloot ik om de opleiding tot schoonheidsspecialiste te doen. Een keus waar ik geen seconde spijt van heb gehad. Doe wat je leuk vindt, dan doe je het beste.

  • De schoonheidssalon

Mijn schoonheidssalon straalt de rust, warmte en kwaliteit uit die ik belangrijk vind. Mijn doel is dat mijn klanten zich prettig voelen en daar draagt de omgeving veel aan bij.

  • De producten

Het product waar ik mee werk, Skeyndor, draagt eveneens bij aan de kenmerken die de setting van PureExpression compleet maken. Skeyndor bestaat uit natuurlijke ingrediënten met een ontspannende geur en voor elk type huid een aparte verzorgingslijn. Kortom: voor ieder mens een behandeling op maat, want ieder mens is uniek.

Graag tot ziens in schoonheidssalon PureExpression

Patricia Brouwer

Pure_Expression_Schoonheidssalon_6442_0-1024x682

IMG_9971-768x466