Pupa

You are here:

Pupa make-up

De schoonheid van PUPA is voor iedereen bereikbaar. PUPA vrouwen hebben de typische eigenschappen van jonge mensen: uitstraling, originaliteit, buitensporigheid en passie.

Eén van PUPA’s sterke kanten is juist de mogelijkheid om het geloof voort te zetten dat een vrouw iedere dag met haar gezicht kan spelen door het aan te passen aan haar stemming. PUPA producten zijn gemaakt als cadeau idee, maar het zijn cadeaus die iedere vrouw zichzelf kan geven.

Rood, een kenmerk van de PUPA lijn is het hoofdmotief van de make-up producten. Gekarakteriseerd door een verpakking die soms serieus, soms speels is, opgedragen aan alle moderne, jonge vrouwen die graag up-to-date willen zijn. Oogschaduw, lipstick, gloss, nagellak, mascara, foundation en poeder zijn gemaakt van hoge kwaliteit primaire bestanddelen die een comfortabel, levendig en long lasting resultaat geven.

Tegelijkertijd biedt het een goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Functionaliteit is het sleutelwoord van make-up die de naam PUPA draagt: de kleuren staan op één lijn en zijn eenvoudig uitwisselbaar. Zo kunnen ze opgebracht worden in verschillende hoeveelheden, van een licht en transparant effect tot een complete dekking. Constante research geven steeds weer nieuwe ideeën, niet alleen in nieuwe formules maar ook in vooruitstrevende ontwerpen.

Zoals een lipstick die verborgen is in een smalle, maar slimme koker: het heeft een kleine spiegel voor een snelle en precieze bijwerking van make-up, waar en wanneer het maar nodig is. PUPA make-up wordt gekenmerkt door een vleugje glamour dat, net als in de mode, zichzelf steeds vernieuwt. Zo zijn er voorjaars-, zomer-, herfst- en Kerstcollecties met steeds een vernieuwend element.

PUPA is toonaangevend in de nieuwste trends. Speciale trendwatchers gaan alle modebeurzen af om een nieuwe trend te signaleren of in te zetten. Ook is het merk ondertussen behoorlijk uitgebreid en veel professioneler geworden.

De vrouw van tegenwoordig is heel goed geïnformeerd over cosmetica en make-up, ze is daardoor veeleisend en verwacht ook veel van de producten die zij gebruikt. Het is belangrijk dat het de laatste trends volgt, makkelijk is in gebruik, hypoallergeen is en niet op dieren getest is. Sinds 1996 is er een complete professionele make-up lijn van PUPA. Deze producten en de ingrediënten zijn van uitstekende kwaliteit en zitten in mooie, unieke en functionele verpakkingen.

Alle voordelen van PUPA op een rij:

  • Langdurige houdbaarheid
  • Hypoallergeen
  • Niet op dieren getest
  • Comfortabel gevoel
  • Prachtige uitstraling
  • Wel doordacht kleurengamma

Producten bevatten tocopherol