Skeyndor

You are here:

Kwaliteit maakt het verschil

Spaanse passie! Dat is het treffende woord voor Skeyndor, het dynamische huidverzorgingsmerk uit Barcelona. Skeyndor dat is afgeleid van “skin” (huid) en “d’or” (van goud) en dat is precies wat het merk uitstraalt. Een uitgebreid scala aan producten en effectieve behandelingen voor gezicht en lichaam. Dit alles onder het motto “kwaliteit maakt het verschil”.

In het thuisland Spanje is Skeyndor de onbetwiste nummer één op het gebied van professionele huidverzorging. Dit vooral dankzij de luxe uitstraling en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van het merk. Ook in Nederland is Skeyndor snel terrein aan het winnen. Steeds meer schoonheidsspecialisten ontdekken hoe snel Skeyndor resultaten te zien geeft. En hoe praktisch het is dat alle producten onderling te combineren zijn. Want dat maakt het mogelijk om doeltreffende schoonheidsbehandelingen op maat te geven.

Het merk

Skeyndor is opgericht in 1966 in het Spaanse Barcelona. Het familiebedrijf telt inmiddels meer dan 75 medewerkers en behoort tot de grotere Europese merken. In Spanje is Skeyndor marktleider op het gebied van professionele huidverzorging. Het merk is wereldwijd vertegenwoordigd in 23 landen; belangrijkste groeimarkten zijn Amerika en Azië. Onder het motto ‘kwaliteit maakt het verschil’ hecht Skeyndor grote waarde aan voortdurende productontwikkeling en –verbetering. Vaak wordt hierbij nauw samengewerkt met de universiteit van Barcelona, zoals bij het onderzoek naar nieuwe werkstoffen en texturen. Of, zoals recentelijk, naar de combinatie van textielvezels en cosmetica om een snellere verbetering van de huidconditie mogelijk te maken. Alle onderzoek is steeds gericht op de ontwikkeling van innovatieve, doeltreffende en veilige producten.

De producten

Het assortiment van Skeyndor is bijzonder uitgebreid. De belangrijkste productgroepen zijn gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, huidverzorging voor mannen en zonproducten. Voor vrijwel alle huidverzorgingsproducten zijn ook salonbehandelingen ontwikkeld. Alle producten van Skeyndor zijn onderling te combineren. Dit maakt een enorm scala aan toepassingen en behandelingen mogelijk.

Gezichtsverzorging

Het Skeyndor-programma voor gezichtsverzorging is zeer omvangrijk en divers. De Essential Line, met werkstoffen uit planten en kruiden, omvat alles wat de hedendaagse vrouw nodig heeft: cleansers, tonics, crèmes, scrubs, peelings en maskers – allemaal in meerdere varianten voor de verschillende huidtypen. De Aquatherm-lijn is speciaal voor de zeer gevoelige en allergische huid en Natural Defence is een uitgebreid anti-aging programma. Daarnaast zijn er nog tal van specialiteiten voor specifieke toepassingen.

Zon

Zonproducten met een beschermingsfactor 4 tot factor 50, after sun en zelfbruiners, de Sun Line van Skeyndor heeft het allemaal.

Voor mannen

We weten allemaal dat ook de man behoefte heeft aan een goed uitziende huid. Daarom heeft Skeyndor een speciale mannenlijn, producten die de huid goed hydrateren en laten stralen zonder te glimmen.
De lijn bestaat uit aftershave, matterende moisturizer en een antirimpel-serum.

Aquatherm

De Aquatherm is een productlijn op basis van thermaal water, afkomstig uit bronnen van Salies-de Béarn in de Franse Pyreneeën. Het dagelijks gebruik van de producten uit deze lijn is gericht op de normalisering van de gevoelige huid, het weer in balans brengen van de stofwisseling in de opperhuid en het herstel van de afweerfunctie van de huid om haar te beschermen tegen schadelijke effecten van buitenaf. Als resultaat ziet de huid er rustig en gehydrateerd uit.
Er is tevens een speciale Aquatherm o2 behandeling, kijk voor meer informatie bij behandelingen.

Essential

De Essential lijn van Skeyndor is de basis verzorgingslijn. Het reinigt en zuivert de huid, reguleert en brengt het huidafscheidingsproces weer in balans. De producten verzachten en hydrateren de huid. De standaard gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met de producten uit de essential lijn.

Power C

Vitamine C is een van de meest gewaardeerde bestanddelen in de dermatologie dankzij zijn meervoudige werking op de huid. Het is niet alleen één van de meest krachtige antioxidanten maar het staat ook bekend om het stimuleren van de huidstofwisseling en vorming van collageen. Skeyndor ontwikkelde de POWER C+ lijn met de verlichtende kracht van vitamine C en de antiverouderende werking van granaatappelextract zodat de huid gaat stralen en een zichtbaar jeugdiger uiterlijk krijgt.

Voor informatie over de Power C Brightning Antioxidant treatment kijkt u bij behandelingen.

Clear Balance

De Clear Balance lijn is ontwikkeld voor een gecombineerde/ vette- en acnegevoelige huid. Alle producten van deze lijn zijn vrij van oliën en vetten.
Om een vette huid weer in evenwicht te brengen is een dagelijks gebruik met geschikte producten noodzakelijk om het overmatige huidvet te verwijderen. De Clear Balance producten reinigen de huid en brengt haar weer in balans, zonder uit te drogen.

Global Lift

De eerste globale lifting die de vormen van het gelaat herdefinieert. gezichtscontour – hals – jukbeenderen Geïnspireerd op de modernste revolutionaire therapieën tegen ouderdomsverschijnselen, heeft Skeyndor de ultieme lifting gecreëerd. Een geheel nieuw soort cosmetische lifting op basis van een diepwerkende celbehandeling. Het resultaat De huid wordt verstevigd en rimpels verminderd. Het geeft een cosmetische lifting en bevordert het herstel van het huidvolume dat kenmerkend is voor de jonge huid.

Corrective

Vandaag, na 3 jaar onderzoek, meer dan 25 onderzochte substanties en na een studie van ongeveer 200 combinaties, hebben de Skeyndor laboratoria een nieuw product ontwikkeld. CORRECTIVE, is een cosmetische behandeling voor dames die zelfs de diepste rimpels verwijdert, de aanblik jeugdiger maakt en de huid zijn suplesse en jeugdige uitstraling teruggeeft.